Austrått Sykkelklubb

Idrett

Austrått Sykkelklubb (ASK) er en sykkelklubb som er fullverdig medlem av Norges Idrettsforbund (NIF), Norges Cykleforbund (NCF) Klubbens overordnede mål Skape et godt og sosialt miljø innen sykkelsporten i Ørland kommune og Fosen generelt.

Døsvik Havn

Bil/båt/mc

Døsvik havn er lokalisert i Døsvika på Ørlandet. Den består av ett interesselag og styre som ivaretar havna. Alt av moloer og flytebrygger er gjort i god dugnadsånd av medlemmer i Døsvik Havn.

Fattig Talt Ørland

Humanitært arbeid

Være et talerør for de som faller utenfor på grunn av manglende inntekter av ulik årsak. Dette fører til sosial ekskludering både for voksne og barn.

Fosen Birøkterlag

Natur og miljø

Fosen Birøkterlag er et nyetablert lokallag som ønsker å bringe sammen birøktere på Fosenhalvøya. Nyrekrutering, kunnskapsdeling og samhold er noe av det vi ønsker å oppnå.

Fosen Gang og Vandrelag

Friluftsliv

Vi tilbyr lokale vandringer i Ørland og omegn under regi av Norges turmarsjforbund. Fellesmarsjer, egne arr./spesialmarkeringer med egene pins laget i anledningen som Tuppelinerunden (Start på Hovde Hønseri) spesialmarsjer som F16, F35, Seaking, AW101 etc og de trofaste traverne Jarnsjegge (fra 1982) og Partisanmarsjen (fra 1978) m.fl.

Fosen Kameraklubb

Fritid

Velkommen til Fosen Kameraklubb! les mer på våre FB-sider: Her kan alle fotointeresserte legge inn bilder enten de bare vil vise dem frem, og/eller be om kommentarer og råd. Kom gjerne med forslag om utstillinger, kurs, fotosider, tips til fotoutstyr, kjøp/salg, felles fotografering og lignende.

Kyrgnor

Interesseorganisasjon

Velkommen til Kyrgnor vennskapsforening! Kyrgnor Vennskapsforening  The Kyrgyz-Norwegian Friendship Association "En eventyrlig bro mellom to land" Her finner du informasjon om selve foreningen og hvordan du kan bli medlem.

Lamis Fosen

Interesseorganisasjon

Landslaget for matematikk i skolen. For pedagoger på alle nivå, og for andre matematikkinteresserte.

97132001 /

Lysøysund Vel

Velforening

Laget eier forsamlingshuset Samklang. Huset leies ut til Seniordans og Seniortrim. Dessuten til møter og arrangementer som bygdas lag/foreninger står for. Også til private arrangementer som konfirmasjoner og bursdager. Lysøysund Vel står for matsalg under kystkulturdagene og julegrantenning. Laget vil komme igang med loppemarked og sosiale aktiviteter når pandemien er over.

Storfosna Velforening

Velforening

En velforening bestående av 7 styremedlemmer, ca 150 medlemmer. Vi drivet med utleie til bryllup, konfirmasjoner, selskaper og div overnattinger. Vi har hobbyrom,trimrom, RC bane inne og ute foŕ medlemmene våre, samt ett stort uteareal med oppussing til lekeareal for barn.

Teksdal Bygdelag, Skihytta

Velforening

Skihytta ligger idyllisk til i nedre enden av Teksdalsvannet. Skihytta leies ut til de fleste arrangementer, så som bryllupper, konfirmasjoner og bursdager. Bygdelaget arrangerer også middagsservering enkelte søndager gjennom året.

Ørland Motocross

Bil/båt/mc

Ørland motocross holder til på Opphaug med en bane på 720meter som små og store får kjøre motocross Vi har 3stk sykler til utlån som passer fra 5-år til ca 15-år. Du må være fylt 5år får å få lov til å kjøre. Kom gjerne på en kaffe å se på de som kjører

Ørland Sangforening

Sang og musikk

Er et mannskor stiftet i 1876 og er en institusjon i bygda. Reiser gjerne på tur og har som mål og dra på en tur hvert år, hvorav en tur utenlands hvert 3. år Synger klassiske mannskorsanger, men synger også andre sjangre. bla. YNWA , Grågåsa, Somewhere over the rainbow og mange flere. Vår dirigent er Margaret Aune som har sin musikalske utdanning fra musikkonservatoriet i Trondheim med korledelse som område

Ørland Travklubb

Fritid

Ørland Travklubb tilhører Fosen Travregion og representerer Ytre Fosen, og har stabile medlemmer på rundt 100 stk. Klubben holder til på Skoglund Travbane. Vi har 800m travbane, en rettbane som er 830m lang og en ridebane på 20x60m. På anlegget finner du også restaurant drevet av arrangementskomiteen vår, gapahuker, staller, veterinær og kafferom med toalett.

Sosiale media

2021 © Foreningsportal