Interesseorganisasjon 

Antroposofisk selskap på Fosen

Interesseorganisasjon 

Antroposofisk Selskap på Fosen organiserer det antroposofiske kulturarbeidet på Fosen. Det lokale selskapet er en avlegger av det antroposofiske selskap i Norge og Anthroposophische Gesellschaft, som har sete i Dornach i Sveits og som har over 30 frittstående avleggere i hele verden. Antroposofisk Selskap i Norge ser sitt fremste mål i å anspore arbeidet med antroposofi i Norge.

Austrått Golfklubb

Idrett 

Austrått Golfklubb skal være hovedaktør for utvikling av golf til en betydelig bredde- og konkurranseidrett i vårt lokalmiljø. Austrått Golfklubb skal være en effektiv serviceyter for sine medlemmer, og et talerør overfor NGF, Idrettskrets,Idrettsråd og lokale myndigheter.

Austrått Kunstløpklubb

Idrett 

Kunstløp er en sport som kombinerer dans, musikk og estetikk med balanse, koordinasjon og bevegelse. En får også meget gode skøyteferdigheter! Det er et lite, trivelig og inkluderende miljø - der alle er velkommen.

Austrått Sykkelklubb

Idrett 

Austrått Sykkelklubb (ASK) er en sykkelklubb som er fullverdig medlem av Norges Idrettsforbund (NIF), Norges Cykleforbund (NCF) Klubbens overordnede mål Skape et godt og sosialt miljø innen sykkelsporten i Ørland kommune og Fosen generelt.

Forening for foreldre til barn med særskilte behov i ørland kommune

Interesseorganisasjon 

Vi er to foreldre som inviterer foresatte til et kaffetreff  en gang i mnd. Der utveksles erfaringer på godt og vondt. Vi inviterer også fagfolk,politikere,bpa leverandører ol for å innhente oss kunnskap eller for å dele våre erfaringer av tjenestene vi mottar. Å være foresatt til noen med funksjonsvariasjoner kan ofte føles ensomt å tjenesteveiene kronglete så dette er en mulighet for å henge med andre som forstår hva man står i❤️

Fosen Gang og Vandrelag

Friluftsliv 

Vi tilbyr lokale vandringer i Ørland og omegn under regi av Norges turmarsjforbund. Fellesmarsjer, egne arr./spesialmarkeringer med egene pins laget i anledningen som Tuppelinerunden (Start på Hovde Hønseri) spesialmarsjer som F16, F35, Seaking, AW101 etc og de trofaste traverne Jarnsjegge (fra 1982) og Partisanmarsjen (fra 1978) m.fl.

Fosen Hockey

Idrett 

Lavterskel-hockey, hvor alle er velkommen til å spille hockey uansett nivå og kjønn! Bli med å opplev gleden av å drive med denne fantastisk artige idretten!

Fosen Kameraklubb

Fritid 

Velkommen til Fosen Kameraklubb! les mer på våre FB-sider: Her kan alle fotointeresserte legge inn bilder enten de bare vil vise dem frem, og/eller be om kommentarer og råd. Kom gjerne med forslag om utstillinger, kurs, fotosider, tips til fotoutstyr, kjøp/salg, felles fotografering og lignende.

Fosen Krigshistoriske Samlinger

Interesseorganisasjon 

Austrått fort er åpent for publikum, og kan by på Norges eneste gjenværende trippelkanon, museumsvirksomhet og grøntområde til rekreasjon og friluftsliv.

Halten Slitarlag

Velforening 

Halten Slitarlag består av mennesker med hjerte for Halten. Medlemmene kommer stort sett fra hele Trøndelag, men med stor overvekt fra Fosen og spesielt Ørland kommune. Vi er en trivelig gjeng som har som formål å ta vare på Halten og ha det trivelig når vi treffes. Vi har arrangerer tre medlemsturer til Halten, og et årsmøte på land. Vi har ingen kontingent og søker medlemmer som kan tenke seg å bli med i laget.

Handikappede barns foreldreforening Trøndelag

Interesseorganisasjon 

Vi er her for deg. HBF er en landsforening tilknyttet Norges Handikapforbund. HBF kjemper for å ivareta interessene til familiene. Alle barn har rett på lik tilgang til utdanning og en meningsfull fritid.Vi jobber for rettigheter og muligheter,både lokalt og nasjonalt.HBF Trøndelag er en aktiv 

Il Yrjar

Idrett 

IL Yrjar holder til på Yrjarheim ved Opphaug og har undergrupper av bueskyting og ski. Her finner du forsamlingslokale med treningsarena for bueskyting, samt lysløype for ski- og turgåing - et flott område for rekreasjon. Besøk oss gjerne på www.ilyrjar.no.

Kyrgnor

Interesseorganisasjon 

Velkommen til Kyrgnor vennskapsforening! Kyrgnor Vennskapsforening  The Kyrgyz-Norwegian Friendship Association "En eventyrlig bro mellom to land" Her finner du informasjon om selve foreningen og hvordan du kan bli medlem.

Lamis Fosen

Interesseorganisasjon 

Landslaget for matematikk i skolen. For pedagoger på alle nivå, og for andre matematikkinteresserte.

Lysøysund Vel

Velforening 

Laget eier forsamlingshuset Samklang. Huset leies ut til Seniordans og Seniortrim. Dessuten til møter og arrangementer som bygdas lag/foreninger står for. Også til private arrangementer som konfirmasjoner og bursdager. Lysøysund Vel står for matsalg under kystkulturdagene og julegrantenning.

Midtre Fosen Hestesportsklubb

Idrett 

Vi tilbyr treninger i sprang, dressur og feltritt. Vi har også andre kurs og treninger innimellom. Pdd. driver vi ikke rideskole, men det kan være mulighet for å låne hester på treninger.

Nfu Ørland Lokallag

Interesseorganisasjon 

Om NFU NFU ble stiftet i 1967, og har i dag nesten ca. 8300 medlemmer. Aktiviteten er fordelt på 13 fylkeslag og 166 lokallag over hele landet. NFU har mer enn 1000 tillitsvalgte. NFU har landsmøte hvert 4. år. Forbundsleder er Tom Tvedt. NFU er en viktig pådriver for å bedre levekårene for mennesker med utviklingshemming. Vi er også en viktig høringsinstans i alle saker som berører mennesker med utviklingshemning, nasjonalt og internasjonalt.

NHF Ørland

Interesseorganisasjon 

Norges handikap forbund Ørland (NHF Ørland) jobber for at funksjonshemmede skal bli anerkjent som fullverdige samfunnsborgere og få de samme mulighetene som andre, akkurat slik menneskerettighetene sier at vi har rett til.

Røstadhaugan Beboerforening

Velforening 

Formålet med foreningen er å fremme bolyst og samhold i Røstadhaugan. Foreningen skal utvikle området ved å tilrettelegge for bruk av kulturlandskapet og turstiene, og tilrettelegge for arrangement og dugnader.

Storfosna Velforening

Velforening 

En velforening bestående av 7 styremedlemmer, ca 150 medlemmer. Vi drivet med utleie til bryllup, konfirmasjoner, selskaper og div overnattinger. Vi har hobbyrom,trimrom, RC bane inne og ute foŕ medlemmene våre, samt ett stort uteareal med oppussing til lekeareal for barn.

Teksdal Bygdelag, Skihytta

Velforening 

Skihytta ligger idyllisk til i nedre enden av Teksdalsvannet. Skihytta leies ut til de fleste arrangementer, så som bryllupper, konfirmasjoner og bursdager. Bygdelaget arrangerer også middagsservering enkelte søndager gjennom året.

Ungdomslaget Nordlys

Ungdomslag 

Ungdomslaget eier og drifter Bakkely forsamlingshus i Stallvika som også leies ut til forskjellige arrangement med plass til inntil 60 personer - Kontaktperson for leie er Merete Gjølga - 93644302

Uthaug Songlag

Sang og musikk 

Uthaug Songlag er et blandakor med et meget varierende repertoar. Vi ønsker alle som er glad i å synge velkommen til oss. Vi øver på Ørland Ungdomsskole tirsdager kl 20.00-22.00.

Vallersund Utviklingslag

Fritid 

 Formål Vallersund Utviklingslag skal fremme tilhørighet, bolyst og utvikling i Vallersundområdet.  Laget skal være fritt, upolitisk og selvstendig.  Det kan være grendas kontaktorgan til myndigheter og organisasjoner i saker av felles interesse.

Valsfjord Mannskor

Sang og musikk 

Vi øver hver Torsdag kl 19.30 i Eidsvoll Samfunnshus eller nedre internat på Fosen VGS.

Ørland Båtklubb

Bil/båt/mc 

Medlemsklubb for Ørlendinger som har interesse for båt og sjøliv. Klubben har eget klubbhus og egen havn, Austrått havn, med plass til båter i forskjellig størrelse. På havna finns også slipp og rampe for utsett av båter.

Ørland Idrettsråd

Idrett 

Alle idrettslag skal ifølge Idrettsforbundets (NIF) lovverk være medlem av et idrettsråd. Idrettslag med medlemskap i NIF blir automatisk medlem i idrettsrådet i kommunen, og det er mulig med samarbeid mellom flere kommuner for å danne et "interkommunalt" idrettsråd. Idrettsrådet skal arbeide for best mulige forhold for idretten i kommune, og det skal være en arena for samarbeid mellom lagene, og de kommunale myndigheter og mellom lagene og idrettskretsen.

Ørland Motocross

Bil/båt/mc 

Ørland motocross holder til på Opphaug med en bane på 720meter som små og store får kjøre motocross Vi har 3stk sykler til utlån som passer fra 5-år til ca 15-år. Du må være fylt 5år får å få lov til å kjøre. Kom gjerne på en kaffe å se på de som kjører

Ørland Sangforening

Sang og musikk 

Er et mannskor stiftet i 1876 og er en institusjon i bygda. Reiser gjerne på tur og har som mål og dra på en tur hvert år, hvorav en tur utenlands hvert 3. år Synger klassiske mannskorsanger, men synger også andre sjangre. bla. YNWA , Grågåsa, Somewhere over the rainbow og mange flere. Vår dirigent er Margaret Aune som har sin musikalske utdanning fra musikkonservatoriet i Trondheim med korledelse som område

Ørland Travklubb

Fritid 

Ørland Travklubb tilhører Fosen Travregion og representerer Ytre Fosen, og har stabile medlemmer på rundt 100 stk. Klubben holder til på Skoglund Travbane. Vi har 800m travbane, en rettbane som er 830m lang og en ridebane på 20x60m. På anlegget finner du også restaurant drevet av arrangementskomiteen vår, gapahuker, staller, veterinær og kafferom med toalett.

Nyttige lenker

Kontakt

Sosiale media

2024 © Foreningsportal